ASHCHURCH PARK VILLAS

IN PROGRESS

Hammersmith and Fulham

Conservation Area

New Basement with replacement Rear Side Infil Extension, full internal refurbishment and new Garden Room.


Lucy Wood Architects are currently delivering an exciting project in the Ravenscourt and Starch Green Conservation Area. The project began with a series of carefully and strategically prepared Planning Applications and includes full internal refurbishment, new basement, replacement of glazed side infil extension and new Garden Room. The star element of the project is a stunning frameless glass monopitch side infil to replace a dated and drafty 70’s version.

A new ‘charred timber’ clad garden room will offer a beautiful and remote children’s playroom with a gently sloped roof and large format glass windows and doors.